Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering
 

Vloeren Haren

Als je in Haren woont, heb je over het algemeen het vizier gericht op Groningen. En terecht. Groningen is een fantastische stad, met een groot aanbod aan horeca en veel mooie en leuke winkels. Maar waar het om vloeren gaat, daar kun je waarschijnlijk beter je blik wat zuidelijker richten. Heerenveen om precies te zijn. Want in Heerenveen, vind je Dutzfloors. Wij zijn de experts als het om houten vloeren gaat en kunnen ook voor de inwoners van Haren alle typen vloeren leveren. Het goede nieuws: je hoeft er niet eens voor in de auto te stappen. We komen graag naar je toe.

Waarom voor uw vloeren vanuit Haren naar Heerenveen?

Onze claim, dat wij de expert zijn op het gebied van houten vloeren, moeten we natuurlijk wel kunnen staven. Gelukkig kunnen we dat. Hoe? Door allereerst te kijken naar de kwaliteit van ons product. Die kwaliteit is groot. Dat komt doordat we in onze productiehal in Nederland zelf de afwerking en productie van het hout doen. Dat heeft een aantal grote voordelen. Allereerst sluiten we op die manier de tussenhandel buiten. Dat scheelt, want zonder tussenhandel betalen wij een stuk minder marge. Dit prijsvoordeel rekenen we door. Ook kan het hout wennen aan de Nederlandse omstandigheden. Dit betekent minder kans op krimp en uitzetting.

Garantie op uw vloer en een goed advies

Onze expertrol zorgt er voor dat we je een goed advies kunnen geven, of het nu bij jou thuis of in onze showroom is. Doordat we zelf produceren, durven we 15 jaar garantie te geven. Je weet dus dat je ook op de lange termijn van onze vloeren kunt genieten.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>